[Advertorial] Groepspraktijk De WestDuin

1169
0
Foto:PR

Groepspraktijk De WestDuin: dè praktijk voor een integrale aanpak van uw psychische en lichamelijke klachten

Lichaam en geest hangen samen. Vanuit deze visie richtte Monique Molendijk in 2015 in Scheveningen groepspraktijk De WestDuin op. Met een breed palet aan therapieën staan de drie ervaren therapeuten klaar om u te helpen bij psychische en lichamelijke klachten.
 
Het team van De WestDuin
Monique is werkzaam als psychosociaal therapeut en EMDR-therapeut. Na de start van de praktijk werd deze al snel versterkt door acupuncturiste en fysiotherapeute Mireille Tent. Recent sloot Penny Boneschansker, voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut zich bij De WestDuin aan. “Dit is wat ik voor ogen had”, zegt Monique, “Een deskundig, interdiscplinair team, over de volle breedte. Complexe problemen zoals burnout, fibromyalgie of onverwerkte nare ervaringen los je niet zomaar even op. Daarin spelen heel wat factoren een rol en dan is het ontzettend effectief om lichaam, geest èn voeding aan te pakken.”

Combinatiepakket
De WestDuin biedt vanuit haar visie een uniek combinatiepakket met consulten bij elk van de therapeuten. Het team bespreekt vervolgens de bevindingen met elkaar. De cliënt krijgt met dit combinatiepakket een grondig inzicht in de oorzaken van de klachten, een stukje behandeling en een uitgebreid plan van aanpak om de klachten aan te pakken. Onder andere bij overgewicht, migraine, slaapproblemen, burnout, depressie, traumaverwerking, fibromyalgie en vermoeidheid is deze interdisciplinaire aanpak waardevol.

Ook voor uw pijnlijke knie…
Uiteraard kunt u bij de WestDuin ook ‘gewoon’ terecht voor de afzonderlijke therapieën. Heeft u bijvoorbeeld een knieblessure, darmklachten of psychische klachten? Dan is De WestDuin het vertrouwde adres ‘op’ Scheveningen. Op de website van De WestDuin staat een handige therapiewijzer waarmee u kunt nagaan welke therapie inzetbaar is bij uw klacht.

Meer informatie
Op de website van De WestDuin vindt u meer informatie over de werkwijze en tarieven.

Groepspraktijk De WestDuin is gevestigd aan de Westduinweg 76.

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer