Brandstichting in Westbroekpark dupeert kinderen

681
0
Foto: Politie Scheveningen

Sippe gezichtjes in de speeltuin van het Westbroekpark afgelopen zondag. Daar bleek in de nacht van zaterdag op zondag de houten speelboot door onverlaten in brand te zijn gestoken. Van het houten speelhuisje bleef weinig meer over.

Stadsdeeldirecteur Mendy van Veen noemt de brandstichting ‘een dieptepunt’. “Het is schandalig gedrag. Eén van de meest populaire speelplekken in het stadsdeel Scheveningen. Het gaat om echt heel veel gemeenschapsgeld wat in vlammen op gaat. En de teleurstelling voor de kinderen dat deze voorziening voorlopig niet meer beschikbaar is”, zo liet zij weten via Twitter.

De politie is op zoek naar de daders van deze kansloze actie. Zij zoeken getuigen die mogelijk iets hebben gezien tussen 02.45 en 3.15 uur in of rond het Westbroekpark. Ook als u anderszins informatie heeft die kan leiden naar de daders kunt u contact opnemen met de politie via telefoon: 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M, telefoon: 0800-7000.

Deel dit bericht via: