Cruiseschip Hanseatic Nature voor anker voor de Scheveningse kust

7069
0
Foto: Dick Teske

Woensdagochtend deed het cruiseschip Hanseatic Nature Scheveningen aan. Het schip liep niet de Scheveningse haven binnen, maar ging vlak voor de kust voor anker. De passagiers die een dagje in Scheveningen of Den Haag wilden doorbrengen werden met een tender afgezet in de haven.

De Hanseatic Nature is een ultraluxe expeditieschip dat onlangs in de vaart is gekomen. Het maakt op dit moment zijn tweede cruise langs Europese steden en heeft als eindbestemming Hamburg. Het schip is 138 meter lang en 22 meter breed. Er kunnen maximaal 230 passagiers aan boord.

Woensdagavond omstreeks 20.00 uur zal de Hanseatic Nature zijn reis weer voortzetten.

Eind juli staat het volgende cruiseschip weer op de rol voor de Scheveningse haven. Dan komt de MS Berlin voor de tweede maal op bezoek. In juni 2018 meerde dit cruiseschip voor de eerste keer aan in de haven van Scheveningen.

Foto: Dick Teske
Deel dit bericht via: