[Advertorial] Nieuwbouw ‘Het Boegbeeld Op Scheveningen’ aantrekkelijk voor brede groep kopers

1850
0
Foto: Leitmotiv

Op 25 mei start de verkoop van de 63 koopappartementen in ‘Het Boegbeeld Op Scheveningen’. Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd naast de Eerste Binnenhaven, aan de Treilerdwarsweg. De bijzondere architectuur en de grote variëteit aan koopappartementen verklaren de naam van het project. Met Het Boegbeeld Op Scheveningen krijgt het gebied rond de Vissershavenweg een enorme impuls en een ander aanzien. Waar nu nog wat verrommelde panden staan, komt straks een appartementencomplex dat door z’n vorm doet denken aan een schip. Alle appartementen krijgen een terras of balkon, sommige met uitzicht op de Eerste Binnenhaven, het strand en de zee. Onder Het Boegbeeld Op Scheveningen komt een innovatieve parkeeroplossing voor de bewoners.

Keuze in oppervlakte en prijs
De koopappartementen in Het Boegbeeld Op Scheveningen variëren in oppervlakte van circa 54 m2 tot 126 m2, van twee tot vijf kamers. Deze appartementen zijn verdeeld over zes woonlagen en verschillen sterk van elkaar in vorm en indeling. Door die grote variatie is een koopappartement in ‘Het Boegbeeld Op Scheveningen’ ook bereikbaar voor bijvoorbeeld starters of kopers met een relatief bescheiden budget. En dat terwijl wonen op deze locatie enorm aantrekkelijk is. Het strand en de zee liggen op een paar minuten lopen. Aan de Tweede Binnenhaven zijn tal van restaurants en gezellige bars te vinden. Het gehele gebied is ruim en open, en dat zal ook zo blijven. En, Het Boegbeeld Op Scheveningen ligt vlakbij het levendige Statenkwartier.

Het nieuwste Scheveningen
Met Het Boegbeeld Op Scheveningen gaat de vernieuwing van Scheveningen een nieuwe fase in. Aan de zuidkant van de havens is gebouwd. Langs de Tweede Binnenhaven staan appartementencomplexen. Dit nieuwste project gaat als het ware de brug vormen tussen die ontwikkelingen en het oude dorp. Het Boegbeeld Op Scheveningen dicht het gat tussen havens en het oude Scheveningen. Dit wordt een levendige plek om te wonen, pal naast een haven die nog volop in bedrijf is.

Meer informatie over dit nieuwbouwproject en de brede keuze uit de vele koopappartementen is te vinden op www.hetboegbeeldopscheveningen.nl

Deel dit bericht via: