Simonis opent nieuw filiaal ‘Simonis op de hoek’

2426
0
Foto: De Scheveninger

Op de hoek van de Visafslagweg worden aanstaande vrijdag 24 mei om 10.00 uur, de deuren geopend van een nieuwe onderneming van de familie Simonis.

“Er is de afgelopen week hard gewerkt om er een mooie locatie van te maken,” verteld Giovanni Simonis. Samen met zijn neef Dennis en diens zoon Jordy zullen zij deze mooie locatie nieuw leven in proberen te blazen. “Het is een super mooie locatie met veel groeimogelijkheden. Langs deze hoek lopen de bezoekers naar het Scheveningse strand. Even op de route naar huis een gebakken visje halen en even gezellig op het terras genieten, is dus vanaf vrijdag mogelijk”. Het concept wordt vrij eenvoudig. Langslopen, snel een gebakken visje, oesters, verse broodjes, een patatje(snacks), van goede kwaliteit en nog betaalbaar ook, is allemaal mogelijk. “Wij richten ons dus op deze locatie meer op de horeca, waarbij het ruime overdekte terras een meerwaarde is.”

Deel dit bericht via: