Passantenonderzoek Scheveningse Bosjes na moord

704
0

Afgelopen zaterdagmiddag hield de politie een passantenonderzoek aan het Galgenpad en omgeving in de Scheveningse Bosjes waar op zaterdagmiddag 4 mei rond 15.40 uur het lichaam van een 56-jarige vrouw werd aangetroffen. De vrouw bleek door een misdrijf om het leven gekomen. In deze zaak is inmiddels een verdachte, de 27-jarige Thijs H. opgepakt.

Het recherche onderzoek is echter nog in volle gang en de rechercheurs komen graag in contact met mensen die de vrouw deze bewuste dag, zaterdag 4 mei, nog hebben gezien of mogelijk iets bijzonders is opgevallen rondom het Galgenpad. Wanneer u informatie heeft kunt u dit delen met de recherche op nummer 0800-6070.

De politie heeft zaterdag met meer dan 100 passanten gesproken wat meerdere nieuwe tips opleverde.

Deel dit bericht via: