[Advertorial] Kalkman Specialist in Kaas gaat verhuizen!

2287
0

Het zijn roerige tijden voor Peter Kalkman van Kalkman kaas op de Frederik Hendriklaan. Na velen jaren gevestigd te zijn op een leuke locatie, gaan zij verhuizen naar een andere locatie op de Frederik Hendriklaan.

“Nu kunnen wij het wel bekend maken dat wij gaan verhuizen”, vertelt Peter Kalkman. “Wees niet bevreesd, we blijven op de laan. Sterker nog, we gaan naar de overkant. Van ons huidige nummer 222 naar 149, het oude pand van de Notenwinkel Le Connaisseur.”

Morgen (vrijdag) zal de deur definitief gesloten worden op nummer 222 en is dit dus de laatste verkoopdag op ons huidige adres, waar u misschien wel van kunt profiteren. “Tot en met vrijdag (10 mei van 07.00 tot 18.00 uur) geven wij flinke kortingen op ons gehele assortiment, OP is dus OP.”

“Donderdag 16 mei zullen wij de deur van nummer 149 op de Frederik Hendriklaan weer openen en bent u weer van harte welkom in de nieuwe winkel met een compleet vernieuwd assortiment.”

Voor u dus momenten om afscheid te nemen van de oude locatie en de nieuwe locatie te bewonderen.

Actie t/m vrijdag 10 mei 18.00 uur: 15% VERHUISKORTING op het gehele assortiment. Wees op tijd want OP = OP!

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer