Win een voetbalreis tijdens Veilingavond SVV Scheveningen

1856
0

Op vrijdag 17 mei 2019 organiseert SVV Scheveningen voor de tweede keer een Veilingavond. De jubilerende vereniging (100 jaar) hoopt de mooie opbrengst van 34.000 euro van vorig jaar te verbeteren. Er wordt dit jaar dan ook groots uitgepakt. Aan het slot van de veilingavond wordt een verloting gedaan, met als hoofdprijs een geheelverzorgde buitenlandse voetbalreis.

De opbrengst van de veiling komt dit jaar ten goede aan noodzakelijke aanpassingen in de kantine (aanschaf nieuwe audio- en videoinstallatie) en aan de vervanging van de lampen op de velden 4 en 5 door LED verlichting. Ook dit jaar zal de vereniging daarnaast weer een deel doneren aan een goed doel. Dat is dit jaar Support Casper, de stichting van Feyenoord clubarts Casper van Eijck, die innovatief onderzoek doet naar de behandeling van alvleesklierkanker. Voor meer informatie zie de Veilingkrant van SVV Scheveningen.

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer