Win een voetbalreis tijdens Veilingavond SVV Scheveningen

1765
0

Op vrijdag 17 mei 2019 organiseert SVV Scheveningen voor de tweede keer een Veilingavond. De jubilerende vereniging (100 jaar) hoopt de mooie opbrengst van 34.000 euro van vorig jaar te verbeteren. Er wordt dit jaar dan ook groots uitgepakt. Aan het slot van de veilingavond wordt een verloting gedaan, met als hoofdprijs een geheelverzorgde buitenlandse voetbalreis.

De opbrengst van de veiling komt dit jaar ten goede aan noodzakelijke aanpassingen in de kantine (aanschaf nieuwe audio- en videoinstallatie) en aan de vervanging van de lampen op de velden 4 en 5 door LED verlichting. Ook dit jaar zal de vereniging daarnaast weer een deel doneren aan een goed doel. Dat is dit jaar Support Casper, de stichting van Feyenoord clubarts Casper van Eijck, die innovatief onderzoek doet naar de behandeling van alvleesklierkanker. Voor meer informatie zie de Veilingkrant van SVV Scheveningen.

Deel dit bericht via: