Eerste 30.000 LEGO steentjes gearriveerd voor LEGOLAND Discovery Centre

1137
0
Foto:De Scheveninger

Woensdagmiddag zijn de eerste 30.000 LEGO steentjes voor in het nieuwe LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen afgeleverd op de boulevard. Een grote truck leverde de duizenden kleine steentjes af op de plaats van bestemming, waarna een aantal kinderen met schep en kruiwagen hun steentje bijdroegen.

Het was de symbolische start van het leggen van de in totaal drie miljoen LEGO steentjes die nodig zijn voor het LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen.

“Het wordt een plek waar kinderen kunnen spelen en meedoen aan interactieve dingen zoals een 4D bioscoop. Een leuke plek voor de hele familie”, aldus Boet Hensen, Cluster General Manager van LEGOLAND┬« Discovery Centre Scheveningen.

Het LEGOLAND Discovery Centre is een overdekte attractie gebaseerd op het iconische LEGO steentje. Het concept is bedacht en ontworpen vanuit de belevingswereld van een kind en biedt een unieke en speciale plek voor 2 tot 3 uur interactief vermaak van hoge kwaliteit voor kinderen, hun familie en vriendjes in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. De vestiging op Scheveningen is de 27e wereldwijd. Naar verwachting worden de deuren geopend in het voorjaar van 2020.

Deel dit bericht via: