Medewerkers Aegon steken handen uit de mouwen bij Royal Rustique

768
0
Foto: De Scheveninger

Het was vrijdag een drukte van belang bij de herenhuizen van Royal Rustique aan de Rusthoekstraat. Een team van tien medewerkers van het bedrijf Aegon was naar de zorglocatie gekomen om de tuin onder handen te nemen. Zij deden dit in het kader van ‘Vrijwilligerswerk Vrijdag’, een activiteit die Aegon jaarlijks organiseert waarbij medewerkers zich inzetten voor maatschappelijke doelen.

Samen met medewerkers en vrijwilligers van Saffier zorg werden de handen flink uit de mouwen gestoken. De terrassen werden geschrobd en schoongespoten, meubels geschuurd en opnieuw in de beits gezet en tot slot werden ook de bloemenperken aangepakt en voorzien van nieuw groen.

“Het is fijn dat de bewoners straks ook weer lekker van de achtertuin kunnen genieten. De voorkant is in de zomer, als de zon er vol op staat, gewoonweg te heet. Daarbij kijken de bewoners ook op deze tuin vanuit de gezamenlijk woonkamer, dus wij zijn blij dat het er weer netjes uitziet”, aldus een medewerker van Royal Rustique.

Deel dit bericht via: