Man verwondt zichzelf bij ambassade aan de Duinweg

648
0
Foto: Google Maps

Donderdag omstreeks 9.45 uur vond er een medisch incident plaats bij de Iraanse ambassade aan de Duinweg. Voor het incident werden twee ambulances en het Mobiel Medisch Team (MMT) gealarmeerd.

Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek dat een bezoeker van de ambassade zichzelf te hebben verwond op het terrein van de ambassade. Gezien de aard van zijn verwondingen hoefde het MMT niet ter plaatse te komen.

Het ambulancepersoneel heeft de man geprobeerd te onderzoeken, maar hij wilde niet geholpen worden en verzette zich hevig. Hierop heeft de aanwezige politie de man aangehouden en hij is later door de politie overgedragen aan het zorgkader.

Waarom de man zichzelf verwondde bij de Iraanse ambassade is nog niet bekend.

Deel dit bericht via: