Succesvolle Kunstroute in het Statenkwartier

318
0
Foto: De Scheveninger

Afgelopen weekend vond de Kunstroute in het Statenkwartier plaats. Vele bezoekers trokken de wijk in om de exposities van de meer dan 40 deelnemende kunstenaars te bezoeken.

Ook bij schilderes Annick Craanen-Georgelin aan de Statenlaan was het een komen en gaan van geïnteresseerden. “Ik doe nu voor de derde keer mee en het is elke weer een geweldige kans om een groot publiek te laten kennismaken met mijn werk”, vertelt zij enthousiast.

Inspiratie voor haar werk heeft Annick gevonden in de vele landen waar zij heeft gewoond. In de woning aan de Statenlaan zijn diverse stillevens, landschappen en portretten te zien. Ook haar andere passie, het ballet, blijkt een terugkerend thema te zijn in haar werk. “Zowel gisteren als vandaag loopt het aardig door qua bezoekers. Soms komt er een hele groep tegelijk en staat de hele kamer vol. Er is veel interesse voor de kunstroute”, aldus Annick.

Deel dit bericht via: