‘Verdacht overlijden’ Zeekant is geen misdrijf

888
0
Foto: Dick Teske

Het politieonderzoek na het aantreffen van een overleden man in een woning aan de Zeekant op maandag 1 oktober 2018 is afgerond. Uit onderzoek is niet gebleken dat de man is overleden ten gevolge van een misdrijf.

De hulpdiensten werden op maandag 1 oktober 2018 rond 18.30 uur gealarmeerd nadat in één van de appartementen van Résidence Lido een zwaar gewonde man werd aangetroffen. Alle hulp, onder andere door het Mobiel Medisch Team, mocht niet baten en de 31-jarige man overleed ter plekke. Omdat de politie aanwijzingen had dat het om een ‘niet-natuurlijke dood’ ging werd er een onderzoek opgestart. Een Team Grootschalige Opsporing onder leiding van de Officier van Justitie verrichtte dit onderzoek.

Het onderzoek is nu afgesloten. De politie en het Openbaar Ministerie hebben de bevindingen van het onderzoek gedeeld met de familie.

Deel dit bericht via: