Verplaatsing voetbalkooi Houtrustweg vanwege herinrichting

1354
0

Volgens het college wordt de voetbalkooi aan de Houtrustweg niet verplaatst vanwege meldingen van geluidsoverlast. “De verplaatsing van de voetbalkooi heeft te maken met de herinrichting van de Houtrustweg. Wij zijn in gesprek met het Wijkberaad Duindorp en de VvE ZuidDuin over de verplaatsing en inpassing van de voetbalkooi”, aldus het college.

Het college laat dit weten naar aanleiding van schriftelijke vragen van PVV’er Sebastian Kruis over de voetbalkooi die al sinds 2002 aan de Houtrustweg staat. Kruis wilde onder meer weten of er was geklaagd door de nieuwe bewoners van het ZuidDuin over geluidsoverlast van de voetbalkooi en of de verplaatsing van de voetbalkooi een idee uit de koker van deze klagers was.

Er zijn volgens de beantwoording van de vragen wel degelijk klachten binnen gekomen van geluidsoverlast bij de gemeente, maar de verplaatsing van de voetbalkooi stond al op het programma. “Dit is onderdeel van de ontwikkeling op het voormalige Norfolkterrein. Dat neemt niet weg dat wij de meldingen van geluidsoverlast serieus nemen.”

Deel dit bericht via: