Schriftelijke vragen naar aanleiding van tijdelijke hal Madurodam

1249
0

De SP en de Partij voor de Dieren hebben schriftelijke vragen gesteld over de vergunningskwestie rond een tijdelijke hal op het terrein van Madurodam. Volgens omwonende (en oud-wethouder van Groen Links) Jack Verduyn Lunel heeft de omgevingsvergunning van deze hal niet ter inzage gelegen, waardoor omwonenden niet in bezwaar konden gaan. Ook zou de constructie volgens Verduyn Lunel niet voldoen aan de beheersverordening Van Stolkpark/Scheveningse Bosjes.

Hanne Drost (SP) en Robert Barker (PvdD) stelden naar aanleiding hiervan schriftelijke vragen aan het college. Zij willen onder meer graag weten van het college of het inderdaad klopt dat de vergunning niet is gepubliceerd. Ook zijn zij nieuwsgierig sinds wanneer de tijdelijk hal op het terrein van Madurodam staat en tot wanneer de hal zal blijven staan. En zij vragen of belanghebbenden nog enige mogelijkheid hebben om bezwaar te maken tegen de tijdelijke hal.

Deel dit bericht via: