Gewonde bij steekincident Van Alkemadelaan

1180
0

Even na 19.00 uur vond er op de Van Alkemadelaan, ter hoogte van hockeyvereniging Klein Zwitserland, een steekincident plaats. Hierbij raakte een jongen gewond aan zijn arm.

De jongen zag een man bij een aantal fietsen rommelen, mogelijk wilde de man de banden van één van de fietsen lek steken. De jongen zei hier wat van en werd hierop door de man in zijn arm gestoken. Na het incident nam de man de benen. De jongen alarmeerde de politie en is voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan.

Dezelfde man is mogelijk omstreeks 19.30 uur ook betrokken geweest bij een steekincident op de De Mildestraat, een zijstraat van de Van Alkemadelaan in het Benoordenhout. Daar werd een hardloper meerdere keren gestoken. Ook de hardloper is zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan, waarna de politie werd gewaarschuwd.

Voor de twee incidenten hield de politie op donderdag omstreeks 12.45 uur een 32-jarige verdachte uit Den Haag aan in Sittard. Later op de dag maakte de politie bekend dat deze man niets met de steekincidenten van doen heeft. Hij werd dan ook weer direct in vrijheid gesteld.

De politie komt nog altijd graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van de beide steekincidenten. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Den Haag via 0900-8844.

Deel dit bericht via: