Muzee toegetreden tot ambassadeurs Noordzeevis uit Scheveningen

702
0
Foto: De Scheveninger

Donderdagmiddag ontving Muzee Scheveningen de oorkonde behorende bij het nieuwe ambassadeursschap van het museum van de Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

“Hier in het museum is de bakermat van de Scheveningse visserij terug te vinden. Het is mij dan ook een groot genoegen om jullie te verwelkomen als ambassadeur”, aldus bestuurslid Agnes Leewis.

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen heeft als missie om Noordzeevis uit Scheveningen geliefd te maken in de gehele keten; van visser tot consument. Het doel is om steeds meer mensen te laten genieten van die heerlijke Noordzeevis uit Scheveningen en de verkrijgbaarheid ervan te vergroten. Een select gezelschap lokale ondernemers en verenigingen ondersteunen dit doel met hun ambassadeurschap.

Muzee Scheveningen verkoopt onder meer het kookboek van Noordzeevis uit Scheveningen. Tevens is het museum binnenkort gastheer bij één van de communitybijeenkomsten van de stichting. Daarnaast zal er een randprogramma komen voor kinderen om hen meer bekend te maken met de Noordzeevis.

Deel dit bericht via: