Scheveningers nemen Rotterdamse kroeg over voor het goede doel

1535
0

SAcht avonden in januari nemen buitenstaanders de Rotterdamse bar Café Voorheen Voigt over. Het team met de hoogste omzet wint een mooie bonus. Op vrijdag 11 januari was het Rotterdamse café voor een avond van Scheveningers Roger Jennissen, Roland Meerlo en Michiel Wessels. Samen met een grote groep afgevaardigden uit Scheveningen zorgden ze voor een gezellige avond vol Rock & Roll om de hoogst mogelijke omzet te draaien.

Als ze de bonus winnen gaat dit naar de stichting van goede vrienden Bas en Rachèl: het Rosiefonds. Met deze stichting wordt geld ingezameld en gedoneerd aan onderzoek naar (jeugd)reuma. De stichting is vernoemd naar hun 10-jarige dochter Rosie die al sinds haar vijfde kampt met jeugdreuma, een ziekte die nog steeds niet te genezen is. Rosie: “Soms voelt het alsof er allemaal bliksem in mijn knie en enkel zit. En soms alsof er een mes tegenaan wordt gegooid. Ik kan daardoor niet altijd goed lopen of rennen. En dat is niet fijn. Er zijn maar weinig mensen die weten wat reuma is. Ze kunnen het niet goed genezen en er zijn geen medicijnen die geen pijn doen en helpen. Alleen maar medicijnen die pijn doen en maar even helpen.”

Help Rosie en andere kinderen met reuma. Alle kleine beetjes helpen! Meer informatie: www.hetrosiefonds.nl.

Deel dit bericht via: