Vuilwagen in vlammen aan Vissershavenstraat

764
0
Foto: Dick Teske

Woensdagavond, even voor 20.00 uur, werd de brandweer gealarmeerd nadat er rook werd waargenomen in het pand van de gemeentereiniging aan de Vissershavenstraat. Na controle bleek er inderdaad brand te zijn.

De brand woedde in de laadbak van een vuilophaalwagen van de gemeente. De wagen stond geparkeerd in een afgesloten loods, waardoor het smeulbrandje lange tijd onopgemerkt bleef.

De brandweer had enige moeite om bij de brandhaard te komen. De loods was hermetisch afgesloten en stond vol rook. Na enige tijd konden de luiken worden geopend en werd het brandende voertuig naar buiten gereden. Buiten de loods werd de inhoud van de vuilwagen geblust door de brandweer.

Vermoedelijk is de brand ontstaan door smeulend vuurwerkafval.

Deel dit bericht via: