Jonge fietser gewond na ongeval Westduinweg

2404
0
Foto: De Scheveninger

De Westduinweg was woensdagavond enige tijd gestremd tussen de Zeesluisweg en de Schokkerweg. Een ongeval, even voor 18.00 uur, tussen een fietser en een auto was hiervoor de aanleiding.

Een jonge dame op de fiets probeerde ter hoogte van de Schokkerweg via de fietsoversteek de Westduinweg te kruisen. Hierbij kreeg zij voorrang van een automobilist die vanaf de Schokkerweg de Westduinweg op wilde draaien. Een andere auto, die rechtdoor op de Westduinweg ging, schatte de situatie verkeerd in en reed door waarop de fietsster geraakt werd.

Omstanders verleenden na het ongeval direct bijstand. De politie voorzag het slachtoffer van dekens, terwijl zij op de grond lag te wachten op de ambulance. Deze arriveerde bijna een half uur na het ongeval.

De fietsster is nagekeken in de ambulance en hield lichte verwondingen over aan het ongeval.

Deel dit bericht via: