Jongen aangereden op zebrapad Westduinweg

2002
0

Een heftig ongeluk op de Westduinweg in aanloop naar Sinterklaasavond. Omstreeks 16.45 uur werd een 11-jarige jongen aangereden op het zebrapad ter hoogte van de Pietermanstraat.

De jongen stak over op het zebrapad en werd in het donker totaal over het hoofd gezien door een aankomende automobiliste. Hij werd geraakt door de auto, vloog volgens getuigen enkele meters door de lucht en kwam onder een geparkeerde auto terecht. Omstanders die direct te hulp schoten vreesden het ergste, maar waren erg opgelucht toen de jongen aanspreekbaar was en ongedeerd leek te zijn.

De gealarmeerde traumahelikopter hoefde niet ter plaatse te komen. De jongen kon zelfstandig de ambulance in lopen en is voor de zekerheid even nagekeken. Hij bleek engeltje op zijn schouder te hebben gehad en hield geen ernstige verwondingen over aan het ongeluk.

Deel dit bericht via: