Stadsspeld voor voorzitter Wijkberaad Duindorp

716
0

Uit handen van wethouder Boudewijn Revis kreeg Duindorper Leo Pronk afgelopen maandag de Stadsspeld van de gemeente Den Haag. Het college van burgemeester en wethouders heeft de Stadsspeld toegekend aan Leo vanwege zijn vrijwilligerswerk. Leo maakt al tien jaar deel uit van het bestuur van het Wijkberaad Duindorp. Sinds vier jaar treedt hij op als voorzitter.

Leo, zelf een geboren en getogen Duindorper, staat bekend om zijn grote betrokkenheid met zijn wijk. Per 1 januari aanstaande treedt hij af als voorzitter om zich wat meer op andere activiteiten te kunnen richten. Bob Schut zal de rol van voorzitter op zich gaan nemen. Op de achtergrond zal Leo zich wel voor het wijkberaad blijven inzetten.

Stadsdeelwethouder Revis verraste Leo maandagavond bij restaurant De Haagsche Beek voorafgaand aan een bijeenkomst van het bestuur van het Wijkberaad Duindorp.

Deel dit bericht via: