IJs komt tot leven in prachtige sculpturen op het strand

1208
0
Foto: De Scheveninger

Zaterdagmiddag werden de roetsjbaan en de ijssculpturenexpositie op het strand, beide een onderdeel van het Coolevent, officieel geopend.

Zowel Sinterklaas als Zwarte Piet lieten zich verleiden om een keer van de roetsjbaan af te glijden.

De opening van de expositie van ijssculpturen werd opgeluisterd door diverse mensen in zogenoemde Steampunk outfits. De twaalf scenes die in ijs zijn uitgevoerd voor de expositie ‘Tales of Steam & Ice’ grijpen terug op deze futuristische subcultuur.

“Ik ben heel blij dat we dit jaar weer de ijssculpturen hebben kunnen neerzetten”, zegt organisator Damiano D’Alba. “Ik wil iedereen bedanken die zo hard hebben gewerkt om dit voor mekaar te krijgen.” Er werkten in totaal 17 carvers aan de beelden.

Zowel de roetsjbaan als de ijssculpturen zijn nog tot en met 13 januari 2019 te zien.

Deel dit bericht via: