Cor van Laar verlaat ‘zijn hoekje’ op de Westduinweg

3375
0

Het was ruim 30 jaar een vertrouwd gezicht op de hoek van de Westduinweg met de Bassiusstraat: de showroom van Cor van Laar Kozijntechniek. Vanuit de Scheveningse showroom adviseerde het bedrijf jarenlang zijn klanten over het renoveren van woningen met de nieuwst mogelijke kozijnen.

Inmiddels is het bedrijf uit ‘zijn hoekje’ gegroeid en maakt Cor van Laar Kozijntechniek een nieuwe stap, door te verhuizen naar een andere locatie ‘aan de rand van Scheveningen’ in Wassenaar. Op hetzelfde terrein als Kozijn Service Nederland, aan de Waalsdorperlaan, is sinds deze week ook de showroom van Cor van Laar Kozijntechniek te vinden.

Van nieuwe kozijnen, reparatie tot aan onderhoud. In de pas gerenoveerde showroom, die compleet gericht is op de toekomst kunnen klanten met een touchscreen de nieuwste mogelijkheden op kozijnengebied ontdekken. Vanuit hier hoopt Cor het vakmanschap en de ambacht van het plaatsen en renoveren van kozijnen verder uit te bouwen en voort te zetten.

Hoewel de locatie is veranderd blijven de kernwaarden van Cor van Laar Kozijntechniek – service, kwaliteit en persoonlijke aandacht – gelijk. Scheveningen en ‘het hoekje’ zal Cor nooit vergeten. Dat is de plek waar het Scheveningse bedrijf uitgroeide tot een merk.

Deel dit bericht via: