VVD en HvDH/GdM: “Bouw betaalbare woningen starters Duindorp”

1634
0

De VVD Den Haag en Hart voor Den Haag/Groep de Mos willen dat het Haagse stadsbestuur serieus gaat bekijken of er meer betaalbare woningen gebouwd kunnen worden voor starters in Duindorp. Jan Pronk dient daartoe, samen met Arjen Dubbelaar, donderdag een motie in bij de begrotingsbehandeling in de gemeenteraad.

De twee coalitiepartijen stellen dat vele jongeren in Duindorp moeite hebben om een betaalbare starterswoning te vinden. Jan Pronk: “Het aanbod van koopwoningen voor starters in Duindorp is op dit moment zeer beperkt. Dat is een probleem omdat jongeren zo nauwelijks in de wijk kunnen blijven wonen. Daarom is het hoog tijd dat dit wordt aangepakt!” Arjen Dubbelaar vult aan: “Het is wenselijk dat het aanbod van betaalbare koopwoningen voor starters in Duindorp voor Duindorpers wordt vergroot.”

Deel dit bericht via: