Politiehond Bumper op bezoek bij Paagman

585
0
Foto: Dick Teske

Woensdagavond was politiehond Bumper samen met zijn trainer Stephan te gast bij Paagman aan de Frederik Hendriklaan.

Voor het eerst leidt de politie in Rotterdam zelf een pup op tot politiehond. Bumper, zoals de pup heet, krijgt Stephan als vaste trainer toegewezen en dat blijkt een gouden match. Wanneer een collega vervolgens een foto online zet van een piepjonge Bumper met een Danoontje op zijn snuit, gebeurt er iets wonderlijks. Bumper gaat viral en wordt op slag beroemd. Sindsdien volgen vele duizenden fans zijn avonturen via social media. Op Facebook heeft de politiehond al bijna 100.000 ‘bumperklevers’!

Ook bij Paagman was de belangstelling voor Bumper groot. Voor een overvolle zaal vertelde trainer Stephan honderduit over Bumper en de situaties die zij tegenkomen, zowel op het gebied van training maar ook over de onverwachte bekendheid van Bumper. De ster van de avond liet het allemaal rustig over zich heen komen en was helemaal op zijn gemak bij zijn begeleider van Paagman.

Het bezoek van Stephan en Bumper is in het kader van het nieuwe boek ‘Bumper de politiepup – Avonturen van een politiehond in opleiding’. Het boek geeft een uniek kijkje achter de schermen van de soms harde politiewereld, compleet met nieuw fotomateriaal.

Deel dit bericht via: