Cameratoezicht op het Tesselseplein voor de jaarwisseling

1011
0

Burgemeester Krikke heeft bekend gemaakt dat de tijdelijke extra camera’s in aanloop naar de jaarwisseling worden geplaatst op het Tesselseplein.

“Na de jaarwisseling beoordelen we of het nodig is om het cameratoezicht op deze locaties te verlengen”, laat de burgemeester weten. “De komende weken plaatsen we ook op diverse andere risicolocaties in de stad camera’s. Hierover vindt momenteel nog overleg plaats.”

De PVDA heeft laten weten dat dit cameratoezicht een goed begin is. “Maar bewoners vroegen er niet alleen om tijdens de jaarwisseling, er is al maandenlang overlast”, aldus PVDA’er Martijn Balster. De partij zal tijdens de raadsvergadering op donderdag een pleidooi houden voor camera’s en meer handhaving. “Tot de overlastgevers zijn gestopt en gepakt.”

Deel dit bericht via: