Gezelligheid troef bij Het Schevenings Toneel

718
0
Foto: Dick Teske

De eerste voorstellingen van Het Schevenings Toneel zijn achter de rug. Vrijdag en zaterdag werden de twee korte toneelstukken ‘Vis, Liefde en Negotie’ en ‘Komme en Gaen’ uitgevoerd in Ons Centrum aan de Tesselsestraat.

Als vanouds waren beide avonden een echt Schevenings feestje met veel weerzien, een lach en een traan én dat alles in onvervalst Schevenings. “Het was weer geweldig!”, was één van de vele lovende kritieken. Ook de gezelligheid rondom de voorstellingen werd door de bezoekers geroemd.

Het Schevenings Toneel zal nog twee avonden en een middag in Ons Centrum optreden en wel op 9 en 10 november. De avondvoorstellingen van vrijdag en zaterdag zijn inmiddels uitverkocht. Er zijn nog wel enkele kaarten beschikbaar voor de middagvoorstelling op zaterdag, aanvang 14.00 uur. Deze laatste kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.hetscheveningstoneel.nl.

Deel dit bericht via: