‘Storm op zee’ wint tweede Wintersurprise

311
0

De kunstenaar Yvonne Wacht heeft zondag 4 november de tweede Wintersurprise van Stichting Art & Jazz gewonnen met haar schilderij ‘Storm op zee’. De ruim 80 aangesloten kunstenaars van Art & Jazz kunnen deelnemen aan de wintersurprise-wedstrijd. Een jury kiest vijf maanden lang elke maand een kunstwerk.

In uitgesproken kleuren verhaalt dit schilderij van een storm die er niet om liegt. De beweging spat van het doek af. Door acrylverf te vermengen met pasta en zand realiseert Yvonne die beweging. Het is een intense getuige van wat een storm met je kan doen. En toch niet somber, juist niet.
Kortom, alweer een verrassende Wintersurprise die tot eind van dit jaar in Muzee Scheveningen te zien zal zijn in de Bad- en strandzaal.

Deel dit bericht via: