KNRM Scheveningen eert trouwe donateurs

536
0
Foto: Arie Verbaan

Op zaterdag 3 november heeft de bemanning van KNRM Scheveningen haar trouwste donateurs, de ‘Redders aan de Wal’, bedankt voor het jarenlange vertrouwen dat zij de KNRM hebben gegeven en nog steeds doen.

In het boothuis op Scheveningen waren acht trouwe donateurs uitgenodigd, vier donateurs die al 60 jaar donateur zijn en vier die dit al 50 jaar zijn. Samen zijn zij goed voor 440 donateursjaren. De trouwe donateurs werden toegesproken door de voorzitter van de plaatselijke commissie, Henk Grootveld. Na de toespraak werd hen, afhankelijk van het aantal jaren, de vergulde of de verzilverde speld opgespeld als dank voor hun jarenlange steun. Ook ontvingen zij het boek ‘Wie goed doet…’.

De trouwe donateurs stapten vervolgens allemaal aan boord van de reddingboot Kitty Roosmale Nepveu voor een vaartocht door de havens en in de havenmonding. Aan boord werd door de bemanning uitleg gegeven over het reddingwerk en deelden zij hun ervaringen.

Bij terugkomst in het boothuis werd onder het genot van een hapje en een drankje nog een tijd nagepraat.

Deel dit bericht via: