Bekende koppen met Noordzeevis op de boulevard

2730
0
Foto: Feest aan Zee

Gedurende de zomermaanden is op de Scheveningse boulevard een fototentoonstelling te zien. Twintig prominente Scheveningers en Hagenaren presenteren Schevenings trots: Noordzeevis uit Scheveningen. Onder andere Tini den Heijer, Ron Kleijn, Marie-Anne van der Toorn, Sjaak Bral, voormalig wethouder Karsten Klein en Harry van Zarautz schitteren op de enorme foto’s.

Veel van deze vers gevangen Noordzeevis gaat vanaf de haven direct naar het buitenland. Deze fototentoonstelling laat u kennismaken met de veelzijdigheid van de vis die de Noordzee biedt, zoals met wijting en rode poon. Vanochtend gevangen, vanavond op je bord. Met boeiende weetjes over de vissen en de personen. Een smaakmakende expositie die gedurende juli, augustus en september te zien is.

De fototentoonstelling is gemaakt door Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. Het doel van de stichting is om veel meer mensen te laten genieten van de vis die de Noordzee te bieden heeft, door Noordzeevis uit Scheveningen in Nederland op de (menu)kaart te zetten.

Deel dit bericht via: