Basisschool De Vuurtoren haalt geld op voor Stichting Ambulance Wens

1815
0
Foto: De Scheveninger

Kinderen van de de Christelijke Basisschool De Vuurtoren uit de Stevinstraat renden vrijdagochtend 2900 euro bij elkaar voor Stichting Ambulance Wens. Het initiatief voor deze sponsorloop kwam van Anthony uit groep 7.

Anthony is onlangs met zijn opa een dag mee geweest met de Stichting Ambulance Wens. Het werk van deze stichting heeft zoveel indruk op hem gemaakt, dat hij allerlei informatie en spullen heeft verzameld om hier zijn spreekbeurt over te houden. Omdat deze stichting afhankelijk is van giften, kwam Anthony op het idee om een sponsorloop te organiseren. Anthony: “Het is zo bijzonder om een dag weg te gaan om een laatste wens te vervullen!”

Na de sponsorloop volgde er nog een spelletjesochtend op het schoolplein en de werd het schooljaar feestelijk afgesloten met het Vuurtorenlied.

Deel dit bericht via: