Het Zeemanshuis: “We zijn gewoon open!”

4721
0
Dick en Sonja van het Zeemanshuis. Foto: De Scheveninger

Nu de herinrichting van het gebied bij het Noordelijk Havenhoofd echt van start is gegaan zit het naastgelegen Zeemanshuis midden in de bouwwerkzaamheden. “Het is één grote zandbak. Zoals ik heb begrepen een bouwput van 5 jaar”, vertelt Sonja van het Zeemanshuis.

Hoewel andere bedrijven verplaatst moesten worden, zoals JM Snacks, blijft het Zeemanshuis op de vertrouwde plek aan de kop van de Visafslag zitten. “We zitten net naast het gebied waar ze bezig zijn, dus we zijn gewoon open en bereikbaar.” Sonja vervolgt: “Ondanks de bebording mag je met de auto en fiets gewoon doorrijden op de Visafslagweg.”

Tot en met september is het Zeemanshuis ook op zondag geopend. Sonja: “We hebben gratis parkeerplekken voor de deur en een heerlijk zonnig terras, met de komende week een goed uitzicht op de boten die deelnemen aan het WK Zeezeilen. Dus wees welkom!”

Deel dit bericht via: