Vragen over verdwijnen parkeerplekken Gevers Deynootweg

1175
0
Foto: De Scheveninger

Zowel Groep de Mos/Hart voor Den Haag als de VVD hebben schriftelijke vragen gesteld naar aanleiding van de plannen voor de Gevers Deynootweg waar 40 parkeerplekken moeten verdwijnen voor de herinrichting van het tracé van tramlijn 1.

“Op Scheveningen is er al te weinig ruimte om de auto te parkeren. Nu dreigt er een parkeerstrook te verdwijnen door de komst van de nieuwe Avenio-trams in 2024. En het lijkt erop dat het stadsbestuur dit verlies niet wil compenseren. Daarom heb ik gevraagd welke alternatieven er zijn en of het college desnoods op zijn minst dit verlies van parkeerplaatsen te compenseren”, aldus raadslid Jelle Meinesz.

Ook VVD’er Jan Pronk stelde schriftelijke vragen over de kwestie. “De parkeerdruk in en rondom het Renbaankwartier is al hoog en de VVD is daarom van mening dat hier niet zomaar, en zonder compensatie, parkeerplekken opgeofferd mogen worden.”

Deel dit bericht via: