Een jongensdroom komt uit voor Johan Ammeraal

3355
0
Foto: Dick Teske

Na een grote en ingrijpende verbouwing heeft Alexanderhoeve aan de Frederik Hendriklaan 99 zijn deuren geopend. Johan Ammeraal, kaasboer in hart en nieren, verwezenlijkt hiermee zijn jongensdroom.

Van kinds af aan wilde Johan al een kaasspeciaalzaak. Als jongen van 15 jaar begon hij bij een kaasboer aan de Frederik Hendriklaan. Na vijf jaar daar in dienst te zijn geweest werd Johan bedrijfsleider bij Alexanderhoeve Katwijk. Daarna ging zijn carrière verder in diverse winkels van Alexanderhoeve in de regio.

Toen kwam het moment dat er een nieuwe ondernemer nodig was voor de Alexanderhoeve aan de Frederik Hendriklaan, de winkellaan waar het voor Johan allemaal begonnen was. De keuze was binnen de organisatie snel gemaakt en Johan is daarmee de jongste ondernemer binnen de Alexanderhoeve.

De nieuwe zaak heeft een opfrisbeurt gehad en heeft een uitbreiding gekregen in het kaasassortiment. “Ook hebben we meer wijn en port én is de nieuwe notenbar uitgebreid met 30 à 40 nieuwe soorten”, aldus Johan.

Deel dit bericht via: