Finalisten Wijkbudget Scheveningen-Dorp bekend

576
0
Foto: Ronald Speijer

De top 3 finalisten van het Wijkbudget Scheveningen-Dorp zijn bekend. Een buurttuin, speeltoestellen en meer groen zijn de kansmakers op het geldbedrag van 50.000 euro. Tijdens Vlaggetjesdag op zaterdag 16 juni om 13.15 uur wordt het winnende initiatief op het hoofdpodium bekendgemaakt door Gert-Jan van den Ende (bekend als Bobbie uit het kinderprogramma Ernst, Bobbie & de Rest).

Projecten voor een Buurttuin, speeltoestellen en meer groen zijn nu nog in de race. Het winnende initiatief krijgt het geldbedrag van 50.000 euro ter beschikking voor de complete uitvoering, waarbij de regie in handen is van de bewoners. Ook is het mogelijk dat er meerder initiatieven winnen en het geldbedrag verdeeld wordt.

Deel dit bericht via: