Burgemeester Krikke ontvangt Burgemeestersharing in Kurhaus

1373
0
Foto: Dick Teske

Burgemeester Pauline Krikke heeft donderdagavond het vaatje Burgemeestersharing ontvangen uit handen van Gerbrand Voerman, voorzitter van Stichting Vlaggetjesdag Scheveningen. Hij overhandigde het speciale vaatje in het Kurhaus, voorafgaand aan de Festival Classique voorstelling ‘Zomer aan Zee’.

“Het vaatje Burgemeestersharing is onze blijk van waardering voor een burgemeester die inziet dat Scheveningen veel meer is dan alleen maar een stadsdeel van Den Haag”, aldus Voerman. “Burgemeester Krikke heeft zich vanaf het eerste begin altijd in Scheveningen verdiept. En de manier waarop ze dat doet maakt het een verdiend vaatje Burgemeestersharing.”

Burgemeester Krikke en Gerbrand Voerman werden op het podium in de Kurzaal vergezeld door een kleine delegatie dames in Scheveningse dracht. Zij deelden na afloop van het concert haring uit aan de bezoekers.

Deel dit bericht via: