Muzikale heropening van vernieuwd Aquarius Hotel

1501
0
Foto: Dick Teske

Na een verbouwing van ruim een half jaar heeft het Aquarius Hotel aan de Zeekant een totale metamorfose ondergaan. Naast een totaal nieuwe entree zijn ook de keuken, bar, receptie en de ontbijtruimte vernieuwd.

Nadat enige jaren geleden al alle kamers in een nieuw jasje waren gestoken was nu de beneden verdieping aan de beurt. Samen met twee gloednieuwe terrassen aan voor en achterzijde kan het hotel van het Scheveningse echtpaar Tuit weer jaren mee.

Jaap en Marrie runnen het hotel al zo´n 27 jaar en zijn beiden flink actief in de Scheveningse muziek. Jaap als voorzitter van het Shantykoor Scheveningen en Marrie, evenals haar moeder, als lid van het Schevenings Vissersvrouwenkoor. Beide koren waren dan ook flink vertegenwoordigd tijdens de heropening dinsdagavond. Het Shantykoor gaf een optreden, waarbij de dames van het Vissersvrouwenkoor spontaan een deuntje zeemansliederen meezongen.

De vele genodigden kregen daarna direct de kans om al het nieuws te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Deel dit bericht via: