Zomereditie Scheveningse Luikjes tijdens Feest aan Zee

714
0

Op 16 juni is de aftrap van de zomereditie van Scheveningse Luikjes. Op deze dag worden voor senioren diverse activiteiten georganiseerd om tijd en aandacht aan senioren op Scheveningen te schenken.

Tijdens de donkere maanden wordt er veel aandacht besteed aan eenzaamheid onder senioren maar juist in de zomermaanden zijn veel ouderen alleen. De kinderen en verzorgers zijn vaak op vakantie en veel senioren missen dan vaak een stuk gezelligheid. Scheveningse Luikjes bezoekt tijdens Vlaggetjesdag ouderen op Scheveningen om samen een haring mee te eten. Deze mobiele haringpartij stopt onder andere bij zorginstelling de Eshoeve en Wijkvereniging Scheveningen.

In de avond zijn senioren uitgenodigd voor een concert van Festival Classique in de Lourdes kerk. Scheveningse Luikjes begeleidt, samen met vrijwilligers van de Wijkvereniging Scheveningen, de ouderen hier naartoe. Kortom de zomer is ook voor senioren op Scheveningen een Feest aan Zee!

Scheveningse Luikjes is een initiatief van Else Kodde en Madelon Vink van Stichting Sociale Luikjes. “Wij zijn trots, om ook in de zomer, de Scheveningse luikjes door te geven. Hierdoor ontvangen senioren op Scheveningen, niet alleen in december, maar het hele jaar door tijd en aandacht”, aldus Else en Madelon.

Winactie
Wilt u naar het concert in de Lourdeskerk? De Scheveninger mag zes vrijkaarten weggeven! Bent u of kent u een senior die graag naar dit concert zou willen gaan laat het ons weten via e-mail: info@de-scheveninger.nl voor donderdag 14 juni 16.00 uur.

Deel dit bericht via: