Geen woningen op terrein afvalbrengstation Vissershavenstraat

3345
0

Het college ziet geen mogelijkheden voor een woonwijk op de locatie van het voormalig afvalbrengstation aan de Vissershavenstraat. D66 stelde hierover schriftelijke vragen.

De partij zag op de locatie de mogelijkheid om een duurzame woonwijk te creëren middels een zelfbouwproject zoals bewoners van de Groene Mient hebben gerealiseerd. D66-raadslid Robert van Asten wilde daarom van het college weten hoe het stond met de plannen voor kleinschalig ondernemerschap op het terrein aan de Vissershavenstraat.

Het college liet weten dat de locatie aan de Vissershavenstraat zijn huidige functie behoud. Er is geen sprake van nieuwe vergevorderde plannen voor kleinschalig ondernemerschap op het terrein. Ook ziet het college geen mogelijkheden voor een woonwijk omdat de locatie momenteel in gebruik is en het terrein in het bestemmingsplan is ingedeeld onder ‘Bedrijf’.

Deel dit bericht via: