Skaten tussen de zeemonsters

2133
0
Foto: Dick Teske

De skatebaan aan de Badhuiskade heeft een fleurig nieuw uiterlijk gekregen. De creatieve kunstenaar Sjors Kouthoofd heeft de skatebaan onder handen genomen naar een concept van Urban Senses. De twee banen zijn omgetoverd tot een ware onderwaterwereld met onder andere een surfer, haai en een gigantische octopus.

Kids maakten tijdens de Meivakantie dankbaar gebruik van het gerestylde skatepark. “Het is echt gaaf geworden.”

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer