Vreemde tekens aangetroffen in Visserijbuurt

1552
0
Foto: Politie Scheveningen

In de Visserijbuurt zijn op meerdere gevels van woningen vreemde tekens aangetroffen. De politie vraagt getuigen of mensen die anderszins informatie hebben over de herkomst van de tekens zich te melden. Dit kan via telefoon: 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Vorig jaar verschenen ook al vreemde tekens in onder andere de Doornstraat. Dit bleek later te gaan om tekens die door werklui waren aangebracht in verband met werkzaamheden daar in de buurt.

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer