Weer meer bezoekers voor Muzee Scheveningen

614
0

In 2017 vierde Muzee Scheveningen het 65-jarig bestaan met veel jubileumactiviteiten. Ook was er de geslaagde zomertentoonstelling ‘Romeinse Kust’ en waren er maar liefst tien uitverkochte voorstellingen te zien van het historisch theaterstuk ‘Adieu Indië’. Daarnaast trokken zowel de Scheveningse Dag in juni als de kerstmarkt in december veel extra bezoekers. Dat alles zorgde voor een forse toename van de bezoekersaantallen. Maar liefst 40.141 bezoekers namen het afgelopen jaar een kijkje in het museum, en dat is een toename van ruim 11 procent ten opzichte van 2016.

In 2018 staan veel nieuwe activiteiten op het programma. De tentoonstelling ‘Haring en Scheveningen: de beste maatjes!’ is nog te zien tot en met 15 april en vanaf mei wordt volop ingezet op het 200-jarig bestaan van de badplaats Scheveningen. Er is een breed scala aan culturele activiteiten gepland, onder andere in de voorjaarsvakantie het kindertheater- en kunstfestival Krokus Kabaal.

Deel dit bericht via: