Inloopbijeenkomst nieuwe playground Haringkade

936
0
De voetbalkooi aan de Haringkade wordt een playground.

Op woensdag 31 januari aanstaande is er een inloopbijeenkomst over het plan om de bestaande voetbalkooi aan de Haringkade te vervangen door een playground met sport- en spel-mogelijkheden. U bent welkom van 18.00 tot 20.00 uur bij de voetbalkooi aan de Haringkade, daar staat een tent met een heater en warme chocolademelk voor u klaar.

De huidige voetbalkooi wordt volledig vervangen. De sloop start begin februari en duurt ongeveer twee weken. De bouw van de nieuwe playground start naar verwachting in februari of maart. De exacte datum hangt onder meer af van de weersomstandigheden: zolang de grond te koud is, kan de bouw niet starten. De opening vindt eind maart plaats.

Een playground is een plek om te spelen en te sporten. Het ontwerp houdt rekening met verschillende leeftijden en sporten. Er is ruimte voor basketbal en voetbal, maar ook voor klimmen en freerunning (een spectaculaire sport waarbij iemand zich zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels).

Bij het maken van het ontwerp is samengewerkt met onder meer Streetsport Den Haag, jongerenwerk Scheveningen, de wijkagent en basisschool Het Volle Leven.

Wilt u meer informatie over het ontwerp en/of de werkzaamheden? Of wilt u meedenken over de herinrichting van het grasveld naast de nieuwe playground? Kom dan naar de inloopbijeenkomst op woensdag 31 januari.

Deel dit bericht via: