Nog zes Scheveningse Luikjes te gaan

1431
0

Vrijdag werd het vijftiende luikje van de adventkalender van Scheveningse Luikjes geopend. De vrijwilligers die hard bezig zijn om de SCH-236 te restaureren kregen een heerlijke lunch aangeboden bij Team Intro aan de Dr. Lelykade.

Tot en met 21 december wordt elke dag een luikje geopend van de adventkalender. Achter elk luikje zit een “cadeautje” van een bedrijf, organisatie of particulier die tijd en aandacht schenkt aan senioren op Scheveningen.

Op 1 december was de kick off op het Radio Hollandplein. Ondertussen zijn er al vijftien luikjes geopend en is er op allerlei verschillende manieren tijd en aandacht geschonken aan senioren op Scheveningen. Zo werd er een bezoek gebracht aan het Cool Event voor luikje 6. Een speciale sessie aquajogging in het Amrâth Kurhaus Hotel zat achter luikje 8. Luikje 11 onthulde een heerlijk diner bij Oma Toos voor senioren. Pathé Scheveningen nam luikje 12 voor zijn rekening en bood een speciale 55+ filmvoorstelling aan.

Er staan nu nog zes luikjes op stapel. Op zaterdag 16 december spelen de ADO OldStars voorafgaand aan de wedstrijd van SVV Scheveningen een wedstrijd om meer aandacht en spelers te werven. Maandag 18 december worden Scheveningse senioren door Picnic-wagentjes opgehaald en naar de Royal Christmas Fair op het Lange Voorhout gebracht. Op 21 december worden de Scheveningse Luikjes afgesloten door de onthulling van het laatste luikje door Henk Groen op de SCH-236.

Kijk voor meer informatie op de website van de Scheveningse Luikjes.

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer