Picnic deelt uit op De Fred voor Scheveningse Luikjes

1084
0

Heeft u ze op 5 december zien rijden in de buurt van de Frederik Hendriklaan? De wagentjes van Picnic supermarkt waren luikje nummer 5 van de adventkalender van de Scheveningse Luikjes en de bezorgers deelden op ‘De Fred’ pepernoten, sleutelhangers, flyers en De Scheveninger uit, maar bovenal deelden zij tijd en aandacht uit op de winkellaan. In het kade rvan Scheveningse Luikjes zullen bezorgers van Picnic in december extra hun best doen om senioren in het zonnetje te zetten.

Tot en met 21 december wordt elke dag een luikje geopend van de adventkalender. Achter elk luikje zit een “cadeautje” van een bedrijf, organisatie of particulier die tijd en aandacht schenkt aan senioren op Scheveningen.

Luikje 1 was de kick off op het Radio Hollandplein op 1 december met gratis oliebollen en heerlijke warme versnaperingen. Luikje 3 vond op 3 december plaats bij restaurant De Dagvisser. Daar zorgde eigenaresse Sjanet Schot voor een heerlijke lunch voor senioren op Scheveningen. Voor luikje 4 werden bewoners van de Eshoeve in het zonnetje gezet met aandacht en knuffels door de lieve vrijwilligers van Sensoor.
En donderdag was luikje 6 aan de beurt. Tussen 12.00 en 14.00 uur konden alle senioren op Scheveningen gratis een kijkje nemen bij de ICE Expo op het strand.

Benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren? Kijk op de website van Scheveningse Luikjes of bekijk de kalender in onze digitale krant op pagina 6 en 7.

Deel dit bericht via: