Officiële ingebruikname ‘De Scheveningse Trappen’

1926
0

Het Seinpostduin is onlangs, als één van de ‘De Kust Gezond-projecten’, opnieuw ingericht en opgeknapt. Bijzonder onderdeel van deze herinrichting is de aanleg van een trap in de helling tussen de Gevers Deynootweg en de Seinpostduin. Deze is nu voltooid en de trappen hebben ook een naam gekregen: De Scheveningse Trappen.

Op initiatief van Hans Grijzen van het Wijkoverleg Scheveningen-dorp (WOS) was in 2015 een prijsvraag uitgeschreven voor de naam van de nieuwe trappen. Ruim veertig inzendingen kwamen er binnen bij het WOS. De inzending van de heer Nico de Jong werd gekozen tot de winnaar.

Samen met wethouder Boudewijn Revis mocht de heer De Jong vrijdagmiddag de trappen feestelijk in gebruik nemen. De klederdrachtgroep van Joop Alberti zorgde voor de Scheveningse noot op De Scheveningse Trappen.

Deel dit bericht via: