Sinterklaas heeft een speciaal cadeau voor senioren

1324
0

Samen met Sinterklaas kwam afgelopen zaterdag een mooi cadeau aan voor senioren op Scheveningen.

In navolging van Haagse Luikjes 2016, wordt in december 2017 met Scheveningse Luikje drie weken lang extra aandacht gevraagd voor eenzaamheid onder senioren op Scheveningen. Scheveningse Luikjes mobiliseert, van 1 tot en met 21 december ondernemers, instellingen en burgers om samen tijd en aandacht te schenken aan eenzaamheid onder eenzame senioren.
In december opent elke dag een luikje. Dit is een verhaal, initiatief of activiteit van diverse partijen. De kalender, die op wisselde locaties op Scheveningen staat, dient als ‘anker’ en geeft iedere dag een ‘cadeautje’, in de vorm van tijd en aandacht.

En wie beter dan Sinterklaas om tijdens de intocht op Scheveningen het eerste cadeau op pad te sturen in de karakteristieke wagens van Picnic.

Deel dit bericht via: