PVV wil waarschuwingstekens voor fietspad Zeezwaluwstraat

800
0
Foto: De Scheveninger

De PVV heeft een aantal schriftelijke vragen gesteld aan de gemeenteraad naar aanleiding van de nieuwe verkeerssituatie op de Zeezwaluwstraat in Duindorp. Sinds enige maanden is het fietspad in het Westduinpark doorgetrokken en deze komt nu uit op de Zeezwaluwstraat.
Volgens de PVV maken bewoners zich grote zorgen over de vele bijna-ongelukken die er op deze locatie plaatsvinden tussen fietsers en automobilisten. De fietsers komende uit de duinen hebben extra vaart en geen voorrang op het verkeer op de autoweg. De PVV vindt daarom dat de fietsers beter alert gemaakt moeten worden dat zij een autoweg naderen. De PVV wil weten of de gemeente bereid is extra waarschuwingstekens aan te brengen, zoals haaientanden en een extra verkeersbord, zodat fietsers beter gewaarschuwd worden.

Deel dit bericht via: