Politie zoekt vrouwelijke redder in nood

1951
0

De politie is op zoek naar een heldhaftige dame die op maandag 4 september jongstleden op de Andries Bickerweg in Zorgvliet een kinderwagen met kind uit het water heeft gehaald.
“Een vrouwelijke omstander is zonder twijfel het water ingegaan en heeft het kind, met behulp van een chauffeur van een bouwbedrijf, uit het water gehaald”, meldt de politie op Facebook. “Door de hectiek is de naam van de vrouw onbekend gebleven. Wij zijn op zoek naar deze dame om haar te bedanken.”
De dame in kwestie is tussen de 35 en 45 jaar, heet waarschijnlijk Caroline en woont vermoedelijk in de omgeving van de Banstraat in Duinoord. Bent u, of kent u deze vrouw? Neem dan contact op met wijkagent Anje Veentjer via telefoon: 0900-8844 of via e-mail: anje.veentjer@politie.nl.

Deel dit bericht via: